İsale hattı yenilemelerine İl Özel İdaresi bir yenisini daha ekledi. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:41

İsale hattı yenilemelerine İl Özel İdaresi bir yenisini daha ekledi.

İsale hattı yenilemelerine İl Özel İdaresi bir yenisini daha ekledi.
Son Güncelleme :

28 Haziran 2018 - 10:57

248 views
  Amasya Merkeze bağlı 28 km uzaklıkta olan ve Belde Belediyesi iken köye statüsüne dönüştürülen Doğantepe Köyünde kapsamlı bir şekilde içme suyu ve kanalizasyon şebekesi alt yapı yenileme çalışması yapılıyor. Proje tutarı yaklaşık olarak 718.000,00 TL’ dir.
  2018 Yılı İl Özel İdaresi yatırım programında bulunan Doğantepe Köyü içme suyu ve kanalizasyon altyapı tesisi işinin ihalesi yapılmış ve iş yeri teslimi yapılarak ilgili firma tarafından çalışma başlatılmıştır. Yaklaşık olarak 9.000 metre içme suyu ve kanalizasyon şebeke hattı yenilenecek olan Doğantepe Köyü, proje bitiminde sağlıklı içme suyu ve kanalizasyon şebekesine kavuşacaktır. Böylece Doğantepe köyünün yıllar önce yapılan ve vatandaşların büyük sorunlarla karşılaştığı isale hattı sorunu çözüme ulaştırılmış olacaktır.
  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A.Faruk AYKUTLU; “Yapılan projemizle Doğantepe Köyümüzün isale hattı yenileniyor. Köylerimizin yıpranan içme suyu ve kanalizasyon şebekelerini yeniliyor ve köylerimize en iyi hizmeti götürmeye çalışıyoruz. Doğantepe köyünün yıllar önce yapılan ve vatandaşlarımızın büyük sorunlarla karşılaştığı isale hattı sorununu çözeme kavuşturuyoruz. Suyun hayati önemi ve hayatımızdaki yeri itibariyle yapılan projelerin önemi büyük” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.