İLKÖĞRETİM HAFTASI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:10

İLKÖĞRETİM HAFTASI

İLKÖĞRETİM HAFTASI
Son Güncelleme :

16 Eylül 2020 - 13:58

194 views

Amasya’da 14-18 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan İlköğretim Haftası kutlamaları nedeniyle Atatürk Anıtına çelenk konuldu.Korona virüs tedbirleri kapsamında yapılan tören, İl Millî Eğitim Müdürü Ömer Coşkun, Yavuz Selim Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Tören sonrası açıklamalarda bulunan İl Müdürü Ömer Coşkun, “İlköğretim Haftası etkinliklerimiz korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle bu yıl buruk başladı. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte bu meydanda yeni eğitim öğretim yılını coşkuyla kutlamak isterdik. Bu sene arzu ettiğimiz şekilde gerçekleşmedi. İnşallah ülke olarak bu hastalıktan kurtuluruz. Daha güzel, daha heyecanlı günlerde bu tür etkinlikleri kutlayacağımızı ümit ediyorum.” diyen İl Müdürü Coşkun, “Her eğitim öğretim yılı yeni bir umut demektir. Eğitime uzaktan eğitim ve İlkokul 1. sınıflarımız ile okul öncesi öğrencilerimizin yüz yüze eğitimi ile başlıyoruz.
Salgının ilk günlerinden itibaren bakanlığımızca eğitimin aksamaması için her türlü önlem alınmış, tüm tedbirler uygulanmıştır.
Başlayacağımız yeni eğitim öğretim yılında okullarımızı güvenle açmak için salgına karşı tüm tedbirleri alarak hazırlıklarımızı tamamladık.
Yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.