İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISI, VALİLİK TOPLANTI SALONUNDA YAPILDI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 21:37

İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISI, VALİLİK TOPLANTI SALONUNDA YAPILDI

İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISI, VALİLİK TOPLANTI SALONUNDA YAPILDI
Son Güncelleme :

24 Ocak 2018 - 16:57

449 views
Valimiz Dr. Osman VAROL, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına başkanlık etti.
Toplantıya Valimizin yanı sıra Amasya Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR, Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Faruk AYKUTLU, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Osman YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin GÜNEŞ, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurcan YURT ŞENEL, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Lokman GÜLTEKİN, Ticaret İl Müdürü Ahmet AKBAY, İŞKUR İstihdam Uzmanı Özkan BOLAT, İstihdam Uzman Yardımcısı Buket DELİGÖZ ve kurul üyeleri katıldı.
Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Valimiz Dr. Osman VAROL, yaptığı açılış konuşmasında şunları ifade etti: “Öncelikle toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni yılda birçok alandaki iyi dileklerimiz gibi istihdam alanında da ekonomik göstergelerde de olumlu bir yıl geçirmemizi ve bu olumlu gelişmelerin vatandaşımıza yansımasını temenni ediyorum. Bu kapsamda birçok kamu kuruluşumuz ve özel sektörümüz çaba gösteriyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çok ciddi çalışma gerçekleştirildi ve bu çalışmanın sonucu çok olumlu bir şekilde alındı. Ekonomimizdeki bu olumlu gelişmenin ve istihdama yansımasının bizlerin de katkılarıyla devam etmesini diliyorum. Aynı zamanda şu an sınır ötesinde operasyon gerçekleştiren kahraman ordumuza başarılar diliyorum.” dedi.
Valimizin açılış konuşmalarından sonra Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Osman YILMAZ kurum çalışmaları ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi. 2017 yılı faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Osman YILMAZ, 2017 yılı faaliyet raporu ve 2018 yıllık işgücü eğitim planıyla ilgili kurul üyelerine bilgiler verdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin GÜNEŞ, Milli Eğitim Müdürlüğü Alan Dal Açılması ve Kapatılmasıyla ilgili, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurcan YURT ŞENEL ise Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında kurul üyelerine bilgiler aktardı.
Gündemdeki maddelerin görüşülerek kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasıyla toplantı sona erdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.