İFTAR ÇADIRI KARASENİR’DEYDİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:45

İFTAR ÇADIRI KARASENİR’DEYDİ

İFTAR ÇADIRI KARASENİR’DEYDİ
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2019 - 17:02

965 views

Amasya Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa Başkan Mehmet Sarı tarafından ramazan ayında başlatılan ‘çorbalar bizden yemekler sizden’ iftar çadırının konuğu Karasenir mahalle sakinleri oldu. Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, iftar çadırlarının 19’uncu gününde Karasenir mahalle sakinlerini bir araya getirdi.

İftar yemeği sonrası konuşan Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, şunları kaydetti; “Bizler Belediye Başkanımız Mehmet Sarı bey Genel Merkez tarafından İstanbul’a 2 günlüğüne görevlendirildiği için Başkan Vekilimiz Sayın Özcan Gür, Başkan Baş Danışmanımız Ahmet Yenihan, Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediyemizin çeşitli birim müdürleri ve belediye personelimizle bu iftar programında oruçlarımızı sizlerle birlikte açmaya geldik. Ben iftar programında emeği geçen tüm personele ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkan Baş danışmanı Ahmet Yenihan ise, konuşmasında şunları kaydetti; “Ben Ahmet Yenihan Tokat’ın Erbaa İlçesi’nde 1994-2014 yılları arasında 20 yıl belediye başkanlığı yaptım. Mehmet Sarı Başkanımızın daveti üzerine birlikte çalışmayı kabul ettim. Bundan sonra bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak adına Başkanımızla bugünden itibaren birlikte olacağız. İnşallah Amasya Belediye Başkanımız Mehmet Sarı Amasya’mıza güzel hizmetler kazandıracak ben inanıyorum. Çünkü çok enerjik, ihlaslı, çalışkan bir belediye başkanı Mehmet Sarı başkanımızı daha önce ki senelerden tanıyorum. Çok çalışkan, tevazu sahibi bir insan inanıyorum ki gittiğinizde sizlere kapısı her zaman açık olacaktır. İmkânları ölçüsünde Sizleri yüreğine basacaktır” diye konuştu.

İftar çadırında açılan oruçların ardından dua edildi. İftar programına Amasya Belediye Başkan Vekili Özcan Gür, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çoban, Hasan Şahin, Belediye Başkan Baş danışmanı Ahmet Yenihan, MHP Belediye Meclis Üyeleri, Fen İşleri Müdürü Ali Özel, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Öztürk, Sosyal İşler Müdürü Berati Kaynar, Karasenir mahalle muhtarı Aşkın Aktaş’ın yanı sıra yaklaşık 400 kişi katıldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.