hayvanlar benim sessiz kullarımdır, şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:06

hayvanlar benim sessiz kullarımdır, şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar.

hayvanlar benim sessiz kullarımdır, şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar.
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2018 - 15:26

323 views

Muğla’da aracının arkasına bağladığı köpeği sürükleyen sürücü gözaltına alındı. 48 F 3848 plakalı otomobilin arkasına iple bağlanan köpeğin, sürüklenerek çekildiği diğer sürücüler tarafından görüldü. Olayı görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından polis, zanlı Ramazan D.’yi gözaltına aldı. Polisteki ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen, sahibi olduğu köpeği aracın bagajına koyduğunu, nasıl düştüğünü görmediğini söylediği belirtilen Ramazan D., adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliği Ramazan D.’yi, adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.
“Şüpheli Bekçiler Mahallesi’nde jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayda yaralanan köpek ise tedavisi için Fethiye Milli Parklar ve Doğa Koruma Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.”
Bu adamın en ağır şekilde yargılanması, hayvan haklarının korunması, hukukun yaşam hakkını göz önünde bulundurarak kararı, örnek de teşkil edecek şekilde vermesini umuyoruz.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.