“EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 09:21

“EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR”

“EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR”
Son Güncelleme :

28 Aralık 2022 - 11:40

274 views

Amasya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri soğuk kış koşullarında şehrin dört bir yanında hummalı bir temizlik çalışması sürdürüyor.

Kent genelinde temizlik ve hijyen çalışmalarını aralıksız sürdüren Amasya Belediyesi, 7/24 mahallelerin her noktasını temizleyerek, çalışmalarına devam ediyor.

Mahallelerde devam eden periyodik çalışmalar kapsamında temizlik ve hijyen çalışmaları Amasyalılardan tam not alırken mahalle içerisinde yer alan tüm iş yerlerinin çevresinin yanı sıra evlerin kapı önlerini de temizleyen ekipler yol, kaldırım, park, okul ve ibadet yerlerini titizlikle temizlerken, sabahın erken saatlerinde başladıkları çalışmalarını gece gündüz demeden vatandaşların temiz bir ortamda yaşam sürmelerini sağlıyor.

 Cadde Ve Sokaklar Baştan Aşağı Temizleniyor

Yapılan temizlik çalışmalarından dolayı mahalle sakinlerinin memnun olduğunu belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Belediyemize bağlı ekiplerimiz sürekli olarak tüm mahallelerimizde, caddelerimizde, sokaklarımızda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Temizlik ekiplerimiz tarafından, cadde ve sokaklarımız baştan aşağı temizleniyor. Ben, Amasya’mıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım adına Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ediyorum.  Ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor. Amasya Belediyesi olarak daha sağlıklı ve temiz bir şehir için temizliği, hijyeni her zaman ön plana çıkardık. Amasya’mız ekiplerimizin özverili çalışmaları ile daha temiz ve yaşanır bir şehir oluyor. Her şey Amasya’mız için, her şey Amasyalımız için. Amasyalı vatandaşlarımızın içi rahat olsun bizler görevimizin başındayız’ dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.