GİRİŞİMCİLİK ZENGİNLİKTİR - Amasya Gazetesi Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:45

GİRİŞİMCİLİK ZENGİNLİKTİR

GİRİŞİMCİLİK ZENGİNLİKTİR
Son Güncelleme :

01 Ekim 2019 - 10:13

332 views

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu, G3 Forum Amasya paneli öncesi Belediye Başkanlığına bağlı Şeyh Hamdullah Yazı Tarihi ve Hüsn-i Hat Müzesi’ni gezdi.
G3 Forum Amasya ‘Geleceğin Gücü Girişimciler Forum’ paneli öncesi Amasya Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Şeyh Hamdullah Yazı Tarihi ve Hüsn-i Hat Müzesi’ni gezen TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu, Burada görevli personelden müze hakkında bilgi aldıktan sonra Başkan Başdanışmanı Ahmet Yenihan tarafından kendisine Yalıboyu evlerinin 3 boyutlu tablosu hediye edildi. Müze ziyaretinde Sosyal İşler Müdürü Berati Kaynar’da hazır bulundu.
Daha sonra Özel bir rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Sayın Hisarcıklıoğlu, Burada Özel çocuklara çeşitli hediyeler verdikten sonra onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın İl dışında olması nedeniyle Belediye Başkanlığına vekâlet eden Ahmet Aydın, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı’ya günün anısına bir tablo hediye etti.
HİSARCIKLIOĞLU, G3 FORUM AMASYA PANELİNE KATILDI
Akabinde Amasya Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kültür Merkezi Salonunda Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Geleceğin Gücü Girişimciler Forum’ panelinde konuşan TOBB Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu, genç girişimcilere ve girişimci adaylarına başarılı olmanın sırlarından bahsetti.
Kurtuluş Mücadelesinin Amasya’da hazırlandığını, Amasyalıların da yeni ekonomik planlarını burada yapacaklarını belirten Sayın Hisarcıklıoğlu, “Girişimcilik zenginliktir. Zengin olmanın formülü de girişimcilikte. Bugün Türkiye’de girişimcilik konuşuluyorsa, marka olduysa bunda hiç mütevazı olmayacağım, Türkiye’nin gündeminde girişimcilik yokken, Türkiye’nin gündemine biz soktuk. Kendim zengin olmak istediğim için yaptım bunu. Sen ne kadar zenginsen ben o kadar zenginim. Birbirimizden kıskanmamamız lazım, kim ne kadar zenginse muhakkak hepimize faydası olur” dedi.
Programa Amasya Valisi Osman Varol, Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Atlı, Amasya Belediye Başkan Vekili Ahmet Aydın, Başkan Başdanışmanı Ahmet Yenihan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Amasya TSO Başkanı Murat Kırlangıç, Amasyalı işadamları, girişimciler, Kurum Müdürleri ve üniversite öğrencileri katıldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.