FUTBOL SEZONU AÇILDI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:50

FUTBOL SEZONU AÇILDI

FUTBOL SEZONU AÇILDI
Son Güncelleme :

18 Eylül 2019 - 18:03

376 views

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Amasya Şubesi tarafından gerçekleştirilen 2019-2020 Futbol Sezonu açılış programı gerçekleştirildi.
12 Haziran Stadyumu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programa, Vali Varol’un yanı sıra, Amasya Milletvekili M. Levent Karahocagil, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu Başkanı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Kılıç, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Turgay Güdü, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Amasya Şubesi Başkanı Bilal Köseoğlu, İl Hakem Kurulu Başkanı Mahmut Albayrak, diğer yetkililer, hakemler ve gözlemciler ile davetliler katıldı.
Bu sezon 40 hakem ve 11 gözlemcinin görev yapacağını belirten Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Amasya Şubesi Başkanı Bilal Köseoğlu, gerek profesyonel, gerekse amatör müsabakalarda Türk futboluna hizmet etmenin gururu içerisinde olduklarını ifade etti.
Hakemlere ve gözlemcilere başarılar dileyen Vali Varol, hakem ve gözlemcilerin hassasiyet ve duyarlılıkla görevlerini en iyi şekilde ifa edeceklerine inandığını söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu Başkanı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ile Merkez Hakem Kurulu Üyesi Turgay Güdü de konuşma yaptığı programda hakemler düdüğün çalmasıyla koşularına başladı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.