Ferhat ile Şirin film-dizi çekimi için yapılan seçmeler Amasya’da son buldu - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:00

Ferhat ile Şirin film-dizi çekimi için yapılan seçmeler Amasya’da son buldu

Ferhat ile Şirin film-dizi çekimi için yapılan seçmeler Amasya’da son buldu
Son Güncelleme :

03 Şubat 2018 - 16:39

361 views

Seçmeler Çorum’da yapılmaya devam ediyor.

Sa Yapım yetkililerinden aldığımız bilgilere göre Amasya’da seçmelerini başlattıkları Ferhat ile  Şirin projesi Amasya da son bulmuş olmasına rağmen, seçmeler Çorum’da devam ediyor ancak film yine Amasya’da çekilecek dediler.

Filmde oynayacak olan ünlü oyuncu Ayhan Taş bugün Art ye attığı videoda “Amasya’ya gelecektim bir aksilik çıktı gelemedim ama ilk fırsatta Amasyalı seyircilerimizle buluşacağım onların gönlünü alacağım” dedi.

Yine Sa Yapımdan aldığımız bilgiye göre Amasya’da çekimi planlanan Ferhat ile Şirin film dizisinin tüm oyuncularını Amasya’dan almak istediklerini ancak her evden birden fazla kişinin müracaat etmesi ve seçmelerde boşa zaman kaybı olmaması nedeni ile kişi başı 100 TL lik sembolik bir rakam koyduklarını bu nedenle seçmelerin daha sağlıklı olacağını düşündüklerinin söylediler.

Ancak belediye bizim bu tavrımızı bir dolandırıcılık olarak nitelendirdi ve bizde seçmeleri  bu nedenle Çorum’da yapacağız filmi yine gelip Amasya’da çekeceğiz dediler. Birde seçmelere katılan adaylara müjde verdiler. Seçmelere katılan 37 aday var ve hepside başarılı, hepside seçmelerden başarı ile geçtiler. 37 kişinin tamamı dizide yer alacak ve oynayacaklar. Geriye kalan 300 kişiyi de çevre illerden alacağız. Aslında bu 300 kişiyi de Amasya’dan almayı planlamıştık ancak bundan sonra ki seçmelerden de artık para alınmayacaktır.  isteyen Amasyalının  8 Şubat -10Şubat arası Çorum’a gelip seçmelere ücretsiz katılabileceklerini söylediler.

Ferhat ile Şirin film dizisinin Amasya’yı her yönüyle tanıtacağını Amasya’ya büyük katkı sağlayacağını söyleyen Sa Yapım yetkilileri Ferhat ile Şirin’in tarihinin Amasya’da geçtiğini bu nedenle başka illerde bu diziyi çekmek istemediklerini bu dizi için 10 milyondan fazla bütçe ayırdıklarını da belittiler.

Ayrıca Amasya’da gazeteci ve yorumcuyum diye kendini tanıtan bir kişinin iftiralarına kurban gittiklerini bu yüzden belediye başkanının kendilerine karşı olumsuz tavır aldığını söylediler.

Her ne kadar kayda değmeyen olumsuzluklar yaşasakta biz bu diziyi sonuna kadar Amasya’da çekeceğiz. Ünlü oyuncularımızla Amasya’ya gelip filmin çekimlerine başlayacağız bu konuda Amasya halkının bizden yardımlarını esirgemeyeceklerini de biliyoruz. Ayrıca Amasya Valiliği ile de bu konuda görüşeceğiz. Faaliyetlerimizi ve düşüncelerimizi paylaşacağız dediler.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.