- Amasya Gazetesi - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:57

“EBEDİYETE İNTİKAL ETMİŞ TÜM GAZİLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”

“EBEDİYETE İNTİKAL ETMİŞ TÜM GAZİLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”
Son Güncelleme :

19 Eylül 2019 - 18:02

392 views

Türk milleti imkânsızlıklara imanıyla direnmiş, işgallere istiklal iffetiyle meydan okumuş ve göğüs germiştir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e milli mücadelede eşsiz ve emsalsiz bir yeri olan Sakarya Meydan Savaşı’nda 19 Eylül 1921 tarihinde Gazilik unvanı verilmiştir.
Vatanın ve Milletin ebedi bekası için, rengini şehitlerin kanından alan ay yıldızlı al bayrağın hür dalgalanması için, kalleş saldırılara, karanlık senaryolara göğsünü siper ederek, cesaretin bayraktarlığını yapan Türk’ün kahraman yiğitlerini 98. yıldönümün de en içten duygularımla selamlıyorum.
Cesaret ve yiğitlik timsali gazilerimiz, Vatana göz diken hain emellere iman dolu göğüslerini siper etmişler bu uğurda şehadet şerbetini içmeyi gönülden istemişlerdir. Vefanın, sadakatin, Vatan ve Millet sevgisinin temsilcisi olan gazilerimizin ne yapsak haklarını ödeyemeyiz.
Gazilerimizin hatıraları, manevi emanetleri Vatan uğruna gösterdikleri mücadeleri her zaman içtenlikle anılmalıdır.
Bu itibarla, Çanakkale’den Sarıkamış’a, Yemen’den Kıbrıs’a, Dumlupınar’dan Sakarya’dan Terörle mücadele den tüm kahramanlarımıza başta Gazi Mustafa Kemal Paşa olmak üzere her cephede, düşmana karşı Türk’ün ve İslam’ın ebedi bekası için
mücadele eden gazilerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyorum. Allah hepsinden razı olsun.
Erhan Demir
MHP Amasya Başkanı

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.