Amasya Gazetesi % - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 04:18

DÜZENLENEN PROGRAMDA BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

DÜZENLENEN PROGRAMDA BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Son Güncelleme :

11 Ocak 2020 - 9:07

140 views

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda ilimizdeki basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Büyük Amasya Oteli’ndeki programa Vali Varol’un yanı sıra Amasya Milletvekilleri M. Levent Karahocagil ve Hasan Çilez, Belediye Başkan Vekili Celil İnce, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü A. Hamdi Yanık ile diğer yetkililer de katıldı.
Basının demokrasiyle yönetilen ülkelerin vazgeçilmez odaklarından biri olduğunu,
vatandaşların doğru bilgiye ulaşması, kendileriyle, ülkeyle ve çevreleriyle ilgili birinci kaynaktan bilgi alması ile bu bilgilerin değerlendirmesini doğru bir şekilde yapabilmelerin de basının önemli bir görev üstlendiğini belirten Vali Varol, “Bu vazifeyi sizler layıkıyla doğru bir şekilde yerine getirdiğinizde hem vatandaşımızın sağlıklı bilgiye ulaşmaları yoluyla hayatlarını organize etmeleri açısından gündelik hayatını kolaylaştırıyorsunuz hem de bizlerin, kamunun, yerel yönetimlerimizin yürüttüğü hizmetleri daha da kolaylaştırmış oluyorsunuz. Bu çabanızda, yolculuğunuzda, gayretinizde muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.
Çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarını, kendi çalışma arkadaşlarını ve basın kuruluşlarını bir bütün olarak gördüğünü vurgulayan
Vali Varol, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ettiği basın mensuplarına başarılar diledi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.