BU ASFALT KARIŞIMI KÖY YOLLARINDA GÜVEN ARTTIRIYOR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 22:13

BU ASFALT KARIŞIMI KÖY YOLLARINDA GÜVEN ARTTIRIYOR

BU ASFALT KARIŞIMI KÖY YOLLARINDA GÜVEN ARTTIRIYOR
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2019 - 15:40

382 views

Amasya İl Özel İdaresi 2019 yılı BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt kaplama hizmetleri ile köy yollarımızda güvenlik ve konforu en üst seviyeye çıkarmaya yönelik projelerini hayata geçiriyor.
Amasya İl Özel İdaresine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında; mevcut yol ağının süratle iyileştirilmesi sağlanarak hizmet alanı içerisinde yer alan köy yollarının standardının artırılması ve vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat yollarda seyahat edebilmeleri adına çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Gümüşhacıköy İlçesine bağlı ve bölge olarak önem arz eden Ovabaşı-Çitlibağlıca-Eymir-Köseler-Akpınar-Güllüce-Keçiköy grup köy yolunda yaklaşık 16 km BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt kaplama çalışması tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.
Tamamlanan BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt kaplama yol uygulaması ile bölgenin önemli bir yol ağını oluşturan Ovabaşı-Çitlibağlıca-Eymir-Köseler-Akpınar-Güllüce-Keçiköy grup köy yolları Gümüşhacıköy İlçesine bağlanarak kırsal alanda yaşayan vatandaşlarımızın şehir merkezlerine ulaşımları daha kolay ve güvenli bir hale gelecektir. Tarımsal faaliyetlerle geçimini sağlayan vatandaşlarımızın mahsullerini güvenli ve zamanında pazarlara ulaştırmasının önü açılmış olacaktır.
İl Özel İdaresinin tamamen kendi iş gücü ve ekipmanları kullanarak gerçekleştirilen BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt kaplama yollarımız; kalite açısından istenilen hedeflere ulaşırken aynı zamanda sağlam ve dayanıklılığı ile uzun yıllar köy yollarımıza hizmet etmiş olacaktır.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.