BAŞKAN SARI, ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 19:00

BAŞKAN SARI, ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

BAŞKAN SARI, ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Son Güncelleme :

05 Ocak 2021 - 14:49

222 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde 5 köyde 600 çocuğa kışlık mont hediye edildi.Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde Belediye ve Türk Kızılay Amasya Şubesi işbirliği ile hayırsever bir vatandaşın yaptığı yardım ile Uluköy, Andıran, Mülkbükü, Gemibükü ve Alpaslan köylerinde yaşayan toplam 600 çocuğa kışlık mont hediye edildi. Yardım programına Başkan Sarı’nın yanı sıra Başdanışman Ahmet Yenihan, Belediye Meclis üyesi Ahmet Aydın, Belediye Meclis Üyesi ve MHP Grup Başkanı Ömer Eliaçık, Türk Kızılay Amasya Şube Başkanı Mahmut Albayrak, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muammer Tufanoğlu, Zabıta Müdürü Murat Yörükoğlu, gönüllü kızılay üyeleri, Nefes derneği personeli ve köy muhtarları katıldı.

‘ÇOCUKLARA KIŞLIK MONT HEDİYE EDİLDİ’
Kış mevsiminde geleceğin teminatı çocuklara kışlık mont hediye ederek, onların yüzlerini güldürdüklerini söyleyen Türk Kızılay Amasya Şube Başkanı Mahmut Albayrak; “Öncelikle Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bir hayırsever vatandaşımızın göndermiş olduğu montları belediye ve kızılay aracılığıyla çocuklarımıza hediye ediyoruz. Böyle bir organizasyonun içerisinde kızılay olarak bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesile ile şahsım ve yönetim kurulum adına belediye başkanımız Mehmet Sarı beye çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘BU DÖNEMDE DAHA DUYARLI OLMALIYIZ’
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, “Öncelikle Kızılay Şubesi Başkanı Mahmut bey ve bağlı olduğu kuruluşa şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyoruz. Nefes derneğimiz aracılığıyla her ay 900 vatandaşımıza yardımda bulunuyoruz. Bugün de sağolsun Mahmut beyde bir hayırsever vatandaşımız tarafından gelen montları birlikte çeşitli yörede bulunan ve köyde yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Her şeyden önce emeği geçen bu işe katkı sağlayan yüreğini koyan kızılay mensuplarına, bağış yapan kıymetli kardeşimize şahsım ve şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Şu dönemde varlık içerisinde olan vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekiyor. Onun için imkanlar doğrultusunda paylaşabilmek, bölüşebilmek, dertleşebilmek ve halleşebilmek gerekmektedir” diye konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.