BAŞKAN SARI: “ANNE SEVGİSİ, DÜNYADAKİ EN DEĞERLİ SEVGİDİR”Amasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:55

BAŞKAN SARI: “ANNE SEVGİSİ, DÜNYADAKİ EN DEĞERLİ SEVGİDİR”

BAŞKAN SARI: “ANNE SEVGİSİ, DÜNYADAKİ EN DEĞERLİ SEVGİDİR”
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2020 - 11:50

404 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı “Anneler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mehmet Sarı mesajında; “Sevginin ve fedakârlığın eşsiz temsilcileri olan annelerimizi hatırladığımız özel bir günün içindeyiz. Yuvalarını sevgileriyle büyüten, hayatın her aşamasında dua ve desteklerini esirgemeyen annelerimizin haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir. Hayat mücadelesi içerisinde aile fertleri için her türlü zorluğa göğüs geren, her güçlüğü yenen, sabır ve metanetle yıllara meydan okuyan annelerimiz, millet olarak en büyük değerlerimizdir. Milletimizin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmaları öncelikle ailelerinden alacakları eğitime ve terbiyeye bağlı olacaktır. Bu itibarla, annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. İşte bu yüzden Peygamber Efendimizin “ Cennet, annelerin ayakları altındadır’ hadis-i şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi; dünyada ki en değerli sevgidir” dedi.

Elleri öpülesi annelerin yılın bir günü değil, her zaman hatırlanmalarının gerektiğini söyleyen Başkan Sarı, mesajının devamında;
“Onlara, yaşadığımız müddetçe en değerli hazinemiz olarak saygıyla ve büyük bir hürmetle yaklaşmamız en öncelikli manevi sorumluluklarımız arasında yer almalıdır. Başta çocuklarını genç yaşta vatan topraklarına emanet eden muhterem şehit analarına da saygı ve sevgilerimi sunuyor, bu vesileyle; merhamet, şefkat ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.