AYVAZ KURBANINI TD VAKFINA BAĞIŞLADI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

16 Nisan 2024 - 18:01

AYVAZ KURBANINI TD VAKFINA BAĞIŞLADI

AYVAZ KURBANINI TD VAKFINA BAĞIŞLADI
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2020 - 11:28

182 views

Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yürüttüğü kampanyaya kurban bağışında bulundu.
Müftü Ayvaz, yaptığı açıklamada Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımızın ‘emanetleriniz emanetlerimizdir’ düsturu ile kurban faaliyetlerini büyük bir hassasiyet, itina ve sorumluluk duygusuyla yürüttüğünü; vakfımızın “dini esaslara uygun ve güven veren” bir yapılanmayla bu yıl da gönül coğrafyasına hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti.
Müftü Ayvaz sözlerine şöyle devam etti: “Vekalet yoluyla kurban kesim kampanyasına katılmak isteyen hayırseverler, yurt içinde 975 Türk Lirası, yurt dışında ise 825 Türk Lirası bedelinde olan kurban bağışını il müftülüğümüz, cami görevlilerimiz ve Sultan II. Bayezid Camii yanında bulunan Diyanet Yayınevimiz aracılığıyla veya internetten ‘TDV Bağış’ uygulaması üzerinden ve 31 Temmuz’a kadar gerçekleştirebilir.”
Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz konuşmasından sonra “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yürütülen kampanya ya vekalet yoluyla kurban bağışı yaptı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.