ATSO MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

23 Nisan 2024 - 12:59

ATSO MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

ATSO MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Son Güncelleme :

26 Haziran 2019 - 13:33

368 views

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclisi olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Amasya TSO Meclis Başkanı H. Hasan Ergen’in Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRLANGIÇ ‘da hazır bulundu.
Başkan Kırlangıç konuşmasında; “Bir önceki Meclis Toplantımızı sizlerin de bildiği gibi Merzifon’da Silverline fabrikasında gerçekleştirdik. Misafirperverliklerinden dolayı başta Hüseyin Alış olmak üzere tüm yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.
Milli Mücadelenin önemine değinen Başkanımız, “12-22 Haziran Amasya Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivalini coşku ile kutladık. Milli Mücadelenin 100.yılı olması sebebiyle ayrı bir anlamı olan festival önemli etkinliklerle tamamlandı. Festival kapsamında İl Kadın Girişimciler Kurulumuz tarafından sıfır atık temalı bir defile düzenlendi. Emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kırlangıç; “14-16 Haziran arasında TOBB tarafından Ankara’da düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme eğitimlerine katıldık. 11 Meclis üyemizle katıldığımız eğitimlerin çok verimli geçtiğini düşünüyorum.” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.