ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ TÜM KAYNAKLARIMIZLAÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:58

ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ TÜM KAYNAKLARIMIZLAÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ

ATSO BAŞKANI KIRLANGIÇ TÜM KAYNAKLARIMIZLAÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2021 - 11:06

161 views

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulanve Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından detayları açıklanan Nefes Kredisi, 1 Haziran 2021 tarihi itibariyle devreye girecek.
Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç,üyelerimiz adına yapmış olduğumuz talepler doğrulusunda TOBB ve KGF iş birliği veOdamızın desteği ile verilecek Nefes Kredisi’nde şartlar belli oldu. Amasya Ticaretve Sanayi Odası olarak kaynaklarımızı pandemi nedeniyle sıkıntı çeken ticari hayata nefes olmak için ayırdık. Tüm kaynaklarımızla üyelerimizin yanındayız dedi.
6 AY GERİ ÖDEMESİZ 12 AY VADELİ TC Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO, Türkiye Halk Bankası AŞ, Türkiye İş Bankası AŞ, T. Garanti Bankası AŞ, Yapı ve Kredi Bankası AŞ, Akbank T.A.Ş, Denizbank AŞ, Ziraat Katılım Bankası AŞ, Vakıf Katılım Bankası’nın katıldığı,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Kredi Garanti Fonu İşbirliğinde gerçekleşen Nefes Kredisi’nde, 2020 yılı cirosu 1 milyon lirayı aşmayan KOBİ’ler azami 50 bin lira, cirosu 1-10 milyon lira olan KOBİ'ler ise azami 200 bin lira kredikullanabilecek. 6 ay geri ödemesiz dönemin ardından kredi geri ödemeleri 12 eşit taksitle yapılacak. Kredi faizi yüzde 17,5 olarak uygulanacak dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.