AMASYASPOR 1968 FK SEZONU AÇTI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 10:42

AMASYASPOR 1968 FK SEZONU AÇTI

AMASYASPOR 1968 FK SEZONU AÇTI
Son Güncelleme :

25 Ekim 2021 - 9:10

269 views

Amasyaspor 1968 FK, 12 Haziran Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen törenle 2021-2022 sezonunu açtı.
2021-2022 Bölgesel amatör ligi futbol sezonunda Amasyaspor 1968 FK 12 Haziran Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen törenle yeşil sahalara merhaba dedi. Sezon açılışına Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu, Avrupa Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Eski Milli Güreşçi Mahmut Demir, Kulüp yöneticileri ve yeşil beyaz armaya gönül vermiş taraftarlar katıldı. Açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra Amasyaspor 1968 FK Başkanı Seyfettin Öztürk günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.
‘SPOR CENTİLMENLİK, DELİKANLILIK VE YÜREK İŞİDİR’
Spor’un centilmenlik, delikanlılık ve yürek işi olduğunu söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı konuşmasında şunları kaydetti;
“Spor uzun soluklu bir yol, biz bu yorucu yolculuğa gönlümüzü ve yüreğimizi koyduk. Arkadaşlarımız ile beraber elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Geçen sene arkadaşlarımız ciddi manada gayret sarf ettiler. İbrahim (a.s) ateşe atılmasında karıncanın oraya su götürmesi misali, yöneticilerimiz, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerim ellerinden geleni yaptılar. Benim her zaman ekibimize söylediğim bir söz var. Çok çalışacaksınız. Başkaları 4 saat çalışıyorsa siz 8 saat çalışacaksınız dediğimde arkadaşlarımız dediler ki bu iş öyle olmuyor. Başarı benim dediğim gibi azim ve inanmakla oluyor. Başarısızlığı kafalardan silmek gerekiyor. Taraftarımıza düşen ise takımımıza gönül desteğidir. Biz gereken her türlü desteği başta Seyfettin Başkanımız olmak üzere çeşitli arkadaş grubumuz ile beraber maddi olarak gerekenleri yapıyorlar. Yöneticilerimizle geçen hafta yaptığımız görüşmede takıma şuana kadar 2 milyon lira para harcadıklarını söylediler. Amasyalı hemşehrilerimizin yapması gereken ise gönül desteği, alkış ve bir de dua etmek. Biz kararlı, niyetli ve azimliyiz. Bu sene o sene olacak diyoruz ve bu işi bitireceğimizi buradan söylemek istiyorum. Bu işe gönlümü, yüreğimi koydum. Bu gemiye okyanusları geçireceğiz inşallah. Bu arada seyircilerin arasında hanımefendileri görüyorum. Onlara teşekkür ediyorum. Ve onların stadyumda sayılarının artmasını arzu ediyorum” dedi.

Son olarak söz alan Amasya Valisi Mustafa Masatlı ise, Takıma ve futbolculara yeni sezonda başarılar dileyerek, centilmenliğin ön planda olduğu başarılı bir sezon olmasını temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından dua edilip, kurban kesildi. Akabinde Erbaa Gençlik spor ile bir gösteri maçı gerçekleştiren Amasyaspor 1968 FK sahadan 2-0 galip ayrıldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.