DERTLİLERE DEVA OLAN VEFALI VALİMİZ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 10:45

DERTLİLERE DEVA OLAN VEFALI VALİMİZ

DERTLİLERE DEVA OLAN VEFALI VALİMİZ
Son Güncelleme :

23 Nisan 2019 - 10:42

384 views

Vali Dr. Osman Varol sosyal içerikli çalışmaları kapsamında, evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu bacağı kırılan ve bu sebeple ameliyat olan 77 yaşındaki Salih Yılmaz’ı ziyaret etti.

Vali Dr. Osman Varol İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz ile birlikte; yalnız yaşayan, evinde geçirdiği talihsiz bir kaza neticesinde bacağı kırılan ve bu sebeple ameliyat olan 77 yaşındaki Salih Yılmaz’a ziyaret gerçekleştirdi.

Sayın Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Varol, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Tedavi sürecinde kendisine her türlü imkânın ve kolaylığın sağlanması hususunda gerekli talimatları verdi.

Salih Yılmaz, yakın zamanda babasını kaybeden Vali Varol’a başsağlığı dileklerini iletti. Yoğun iş temposuna rağmen ilimizdeki yaşlı, hasta, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ziyaretler düzenleyerek, talep ve şikâyetlerini bizzat dinlemesinden dolayı şükranlarını sundu.

Ziyaret sonrası evden ayrılırken mahallede oyun oynayan çocuklarımıza rastlayan Vali Varol, kendileriyle sohbet ederek nasihatlerde bulundu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.