VALİMİZDEN ANLAMLI İFTAR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:05

VALİMİZDEN ANLAMLI İFTAR

VALİMİZDEN ANLAMLI İFTAR
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2019 - 10:23

446 views

Vali Dr. Osman Varol ve eşi Funda Varol, Ramazan ayının ilk iftar programında şehit ailelerimizle ve gazilerimizle bir araya geldiler.

Amasya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün organize ettiği iftar programında şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nihat Ergün, kamu kurum ve kuruluş müdürleri yer aldı.

Vali Varol yaptığı konuşmada; “Bizlere şehitlerimizin birer emaneti olan, ailemizin bir ferdi olarak saydığımız şehit ailelerimiz; her zaman ailemizin bir parçası olarak gördüğümüz gazilerimiz ve onların aileleri; Ramazan-ı Şerif’in ikinci gününde birlikte olduğumuz bugünde hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Bu mübarek ayı dün karşıladık. Bugün ilk defa bu Ramazan ayının toplu iftarını yine şehit ailelerimizle, gazilerimizle ve onların aileleriyle birlikte gerçekleştirmiş oluyoruz. Bu mübarek ayın önce ülkemize sağlıklar, mutluluklar ve huzurlar getirmesini temenni ediyorum. Gerçekten çok zorlu, sıkıntılı dönemlerden geçtiğimiz oldu. Hem sizler bireysel olarak ailelerinizle hem bizler ülke olarak zor zamanlar yaşadık ama birliğimizle, beraberliğimizle her zaman bu sıkıntıları aşmayı bildik.

Bu mübarek ayda tutmuş olduğunuz oruçlarınızın ve yapmış olduğunuz ibadetlerinizin Mevla’m tarafından kabul edilmesini diliyorum. Şehitlerimizi bu vesileyle rahmetle ve minnetle anıyorum. Gazilerimize sağlıklı, sıhhatli ve uzun bir yaşam diliyorum.” diye konuştu.
Düzenlenen iftar Programı oruçların açılmasının ardından yapılan dua ile son buldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.