“KÖYDES” TAHSİSAT KOMİSYON TOPLANTISI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:34

“KÖYDES” TAHSİSAT KOMİSYON TOPLANTISI

“KÖYDES” TAHSİSAT KOMİSYON TOPLANTISI
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2019 - 17:35

411 views

Köy Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Dr. Osman Varol ise toplantıya başkanlık etti.

Toplantıya Vali Yardımcısı Turgay İlhan, ilçe kaymakamları, İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Erarslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Faruk Aykutlu ve diğer komisyon üyeleri katıldı. Vali Varol toplantıda; “KÖYDES programı özellikle ülkemizin kırsal bölgelerinde birçok ihtiyacın yerine getirilmesine, insanların birçok sorunun çözümüne vesile olmakta. Geçtiğimiz yıl ilimiz için iyi diyebileceğimiz ciddi çalışmalar gerçekleştirdik hep beraber. Geçtiğimiz hafta bu yılın ödeneği belli oldu. Geçen yıl ile hemen hemen aynı meblağda bir ödenek ilimize sağlanmış oldu. Bugün burada bu ödeneğin hangi ilçemizde, hangi doğrultuda değerlendirileceğini konuşup hep birlikte buna karar vereceğiz. Bunu bir program olarak onayladıktan sonra da hızlı bir biçimde çalışmalarımızı başlatacağız.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en hızlı çalışan özel idare teşkilatlarından birisi olduğumuz için bunda emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yıl da aynı performansı gösterip programımız kesinleştikten sonra vatandaşımızı hiç bekletmeden ihalelerimizi gerçekleştirip programımızı hayata geçireceğiz. İnşallah bu yılda başarılı bir şekilde bu kaynağı etkili ve verimli bir şekilde kullanacağız.” diye konuştu. Genel değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN