VOLEYBOL MELEKLERİNDEN 3. KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:33

VOLEYBOL MELEKLERİNDEN 3. KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

VOLEYBOL MELEKLERİNDEN 3. KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2019 - 14:47

549 views

Amasya Lokman Hekim İşitme engelliler Kız Voleybol takımı 3. Kez Türkiye şampiyonu oldu.
Amasya Lokman Hekim İşitme engelliler Kız Voleybol takımı, Aksaray’da 7-11 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Türkiye geneli 15 farklı ilden, yaklaşık 250 işitme engelli sporcunun mücadele ettiği Yıldızlar Bayan Voleybol İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonasında 3. Kez üst üste birinci oldu.
Antrenman öncesi ısınan kadın Voleybol takımı şampiyonalara okullarında günlük 2 antrenman yaparak tam motivasyonla hazırlanıyor.
Okul Müdürü Yusuf Koçak: “Okulumuz bu yıl Aksaray’da yapılan İşitme Engelliler Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında okulumuzun Yıldız Kızlar Voleybol Takımı üst üste 3. Kez Türkiye Şampiyonu olarak bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarısı tesadüfü değildir. Başarılarının altında yatan en önemli faktör azimle sürekli çalışmalarındandır. Bizlerde okulumuzdaki bu öğrencilerimize devletimizin tüm imkanlarını sunarak, elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Lokman Hekim İşitme Engelliler Beden Eğitimi Öğretmeni Bilal Çakıcı: “Her yıl olduğu gibi bu yılda okulumuz, okullar arası işitme engelliler Türkiye Şampiyonasında Yıldız Kızlarda Türkiye Şampiyonu olduk. Bu 3. Üst üste Türkiye Şampiyonluğumuz” diye konuştu.
Öğrencilerin sadece voleybolda değil birçok spor dalında başarılı ve birçok birincilik kupaları bulunuyor.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.