TİYATRO GÖNÜLLÜLERİ AĞIRLANDI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:32

TİYATRO GÖNÜLLÜLERİ AĞIRLANDI

TİYATRO GÖNÜLLÜLERİ AĞIRLANDI
Son Güncelleme :

01 Nisan 2019 - 14:59

344 views

27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay ve üniversite yönetimi; Tiyatro Kulübü Akademik Danışmanı Öğretim Görevlimiz Atilla Özgen, Tiyatro Kulübüne üye öğrencilerimiz ile Tiyatro Günleri kapsamında ‘Büyük Sürpriz’ oyunuyla Amasya’da bulunan ünlü tiyatro oyuncuları Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay ile amatör tiyatro oyuncularıyla bir araya geldiler.
Konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Orbay; üniversitemiz öğrencilerinin kültürel ve sanatsal anlamda da desteklemesi bağlamında birçok etkinliğe imza attıklarını söyledi. Orbay; ”Amasya’da tiyatroyu yaşatma adına önemli katkılar sunan kulüp üyesi öğrencilerimize, Öğretim Görevlimiz Atilla Özgen’e ve tarihi insanlık tarihi kadar eski olan bu sanata katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Biz de bu tiyatro sanatına üniversite olarak katkı sağlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu bağlamda nisan ayı içinde amatör ve profesyonel tiyatro ekiplerini öğrencilerimizle ve vatandaşlarımızla ücretsiz olarak buluşturacağız.
Bu etkinlikler bir hafta boyunca sürecek. Bu vesileyle 27 Mart Dünya Tiyatro Günü bir kez daha kutluyor, bol sanatlı günler diliyorum.” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.