AMASYA BELEDİYESİ ŞEHRİ ARALIKSIZ TEMİZLİYORAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:03

AMASYA BELEDİYESİ ŞEHRİ ARALIKSIZ TEMİZLİYOR

AMASYA BELEDİYESİ ŞEHRİ ARALIKSIZ TEMİZLİYOR
Son Güncelleme :

31 Mart 2020 - 9:51

251 views

Amasya Belediyesi, Koronavirüs Covid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler ile şehrin her noktasını dezenfekte etmeye ve yıkamaya devam ediyor.

Belediye’ye bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, şehrin her noktasını Koronavirüs Covid-19 salgınına karşı alınan önlemler doğrultusunda temizlik seferberliği aralıksız sürdürüyor. Dezenfekte ve hijyen çalışmaları kapsamında Yavuz Selim Meydan’ından istasyon Köprüsü’ne kadar yolları, kaldırımları ve halkımızın kullandığı her köşeyi bol köpüklü deterjanlı su ile yıkayan ekipler, Ayrıca dezenfekte çalışmaları esnasında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her akşam yatsı ezanına müteakip camilerin minarelerinden, koronavirüs salgınının sona ermesi ve hastaların şifa bulması için yapılan duaya eşlik etti.

Halkımızın sağlığı için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Ekiplerimiz gece-gündüz mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşlarımızın sağlığı için hem temizlik, hijyen, hem de alış veriş işletmelerinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yaptığımız mücadeleler ve siz değerli hemşehrilerimizin birlik ve dayanışma ile alacakları önlemler doğrultusunda bu süreci inşallah aşacağız. Aldığımız tedbirler sizlerin sağlığı için, lütfen sizler de kendi sağlığınız için mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.