6 MAHALLE AYNI İFTARDA - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:46

6 MAHALLE AYNI İFTARDA

6 MAHALLE AYNI İFTARDA
Son Güncelleme :

14 Mayıs 2019 - 8:25

457 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı iftar çadırlarının 5’inci gününde Yüzevler, Dere, Üçler, Şehirüstü, Çakallar ve Fethiye mahalle sakinlerinden oluşan yaklaşık 800 kişi Plevne İlkokulu bahçesinde oruçlarını açtılar.
İftar yemeği sonrası mahalle muhtarları birer konuşma yaparak Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sarı’ya teşekkür etti. Daha sonra söz alan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Çoban, “Ramazan ayında elimizdeki imkanları kullanarak halkımızla birlik, beraberlik, bolluk ve bereket içerisinde iftar programlarında buluşmak niyetindeyiz. Sayın Başkanımız il dışında ama gönlü bizlerle birlikte, onun yokluğunu halkımıza hissettirmemek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda iftar programlarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün aynı zamanda Anneler günü, başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin bu özel gününü kutluyorum” dedi.
Son olarak duygu ve düşüncelerini aktaran Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Hasan Şahin ise konuşmasında şunları söyledi; “Bugün Plevne İlkokulunda Şehirüstü, Çakallar, Yüzevler, Üçler, Dere ve Fethiye mahallesi sakinleri ile iftar yemeğinde buluştuk. Bu iftar aynı zamanda anneler gününe denk geldiği için hanımefendilerin daha fazla katılım sağladığını gördük. Bu anlamda tüm çalışanlara, emeği geçenlere ve iftarımıza katılanlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
İftar sonrasında dua edildi. İftar programına Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Ahmet Çoban ve Sayın Hasan Şahin, MHP Amasya Belediye Meclis Üyemiz Gönül Cebeci Hanımefendi, Temizlik İşleri Müdürümüz Sayın Ahmet Öztürk, Yüzevler Mahalle Muhtarı Sayın Ali Öztaş, Dere Mahallesi Muhtarı Sayın Naci Çapkın, Üçler Mahallesi Muhtarı Sayın Coşan Aylak, Şehirüstü Mahallesi Muhtarı Sayın Yasin Kantarcı ve Fethiye Mahalle Muhtarı Sayın Halil Ferahoğlu ve yaklaşık 800 kişi katıldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.