BAŞKAN SARI’YA ÇOK ÖZEL HEDİYE - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 04:44

BAŞKAN SARI’YA ÇOK ÖZEL HEDİYE

BAŞKAN SARI’YA ÇOK ÖZEL HEDİYE
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2019 - 10:16

518 views

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim görevlisi Doç. Dr. İlhan Adiloğulları ve berberindeki futbol takımı Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim görevlisi Doç. Dr. İlhan Adiloğulları ve berberindeki futbol takımı 44 gün önce Amasya Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sarı’yı ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim görevlisi Doç. Dr. İlhan Adiloğulları, “Çanakkale 18 Mart Üniversitesi futbol takımı olarak 100’üncü yıl nedeniyle Samsun’da yapılan Süper Lig müsabakalarına katıldık. Türkiye’de ilk 10 içerisine girmeyi başardık. Müsabakaların bitiminde kurtuluş savaşında önemli bir yeri olan Amasya şehrini ziyaret ederek Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunduk” dedi.
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise nazik ziyaretlerinden dolayı Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim görevlisi Doç. Dr. İlhan Adiloğulları ve futbol takımına teşekkür etti. Ziyaret sonunda Çanakkale yazılı Türk bayrağının rengini taşıyan forma hediye edilen Başkan Sarı, anlamlı hediye için teşekkür ediyorum dedi. Sarı, konuşmasının devamında şunları söyledi; “Türk milleti açısında ehemmiyetini bilerek rengini Çanakkale’de ve diğer bölgelerde hayatlarını kaybeden şehitlerimizden alan bu değeri kabul ediyorum. Bu özel hediyeyi en özel yerde muhafaza edeceğimden emin olabilirsiniz” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.