YARDIMLAŞMANIN ADI ARTIK NEFES - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:49

YARDIMLAŞMANIN ADI ARTIK NEFES

YARDIMLAŞMANIN ADI ARTIK NEFES
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2019 - 11:01

469 views

Belediye Başkanı Mehmet SARI Hayatcan Derneği’nden gönderilen vatandaşların geldiğini ve bu vatandaşlara derneğin bir yardımda bulunmadığını açıklaması üzerine dernek yetkilileriyle telefonda görüşülerek sebebi sorulduğunda cevapsız kaldıklarını ve başkan yardımcıları da irtibata geçtikten sonra çözüm bulunamadığı için bu hassas mevzuyu vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla bir basın açıklaması yapmak zorunda olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Mehmet SARI; Hayatcan Derneği’nin belediyemizle herhangi bir bağlantısının kalmadığını ve bu tür sosyal yardımlaşmanın “Nefes” adı verilecek olan yeni bir uygulamayla sağlanacağını söyledi.
Belediye Başkanı Mehmet SARI Basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Seçim sonrasında bazı değişimlerin yaşanmakta olduğuna dikkatleri çekti. Bu değişimlerden biri de uzun zamandır Belediye bünyesinde faaliyet gösteren ve yardım paketleri dağıtan Hayatcan Derneği’nin bundan böyle belediye bünyesinde faaliyet yapamayacağını açıkladı. Başkan SARI; “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda ve giyim gibi yardımlar kısa bir zaman sonra kurulması tamamlanacak olan “NEFES” isimli yardımlaşma kuruluşu tarafından sağlanacak” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.