AMASYA’DA DEVİR DEĞİŞTİ! - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 02:53

AMASYA’DA DEVİR DEĞİŞTİ!

AMASYA’DA DEVİR DEĞİŞTİ!
Son Güncelleme :

03 Nisan 2019 - 19:14

290 views

Bugün saat:11.30’da Amasya Belediyesi’nde yapılan Belediye Başkanlığı devir teslim töreni halkın da yoğun katılımı ile gerçekleşti.
Eski Belediye Başkanı Cafer Özdemir yaptığı konuşmada yeni Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya başarılar diledi. Mehmet Sarı’nın da halka hitaben yaptığı konuşmanın ardından belediye önünde kurban kesildi. Devir teslim töreni sonrası Cafer Özdemir ve ekibi belediye binasından uğurlandıktan sonra yeni Belediye Başkanı Mehmet Sarı alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde makam odasına geçti.
Makam sandalyesine oturmadan önce yaptığı konuşmada; “Bugüne kadar verdiğimiz sözleri yerine getireceğimizden hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Hiçbir şekilde ayrımcılık yapılmayacağını, cami ve cem evlerine belediye tarafından hizmet verileceğini, liyakat sistemi esas alınacağı için kimsenin tedirgin olmasına gerek olmadığını, Cenab-ı Hakkın rızasına ve Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, arkasında dua olmayan hiçbir icraatta bulunmayacağımızı özellikle bu koltuğa oturmadan önce dile getirmek istedim.“ dedi.
Daha sonra tebrikleri kabul eden ve Amasyasporlu futbolcularla fotoğraf çektiren Mehmet Sarı söz verdiği gibi ilk iş olarak makam odasının kapısını söktürdü.





YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.