AFRİN ŞEHİDİMİZİ MEMLEKETİ ÇORUMA UĞURLADIK - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 11:47

AFRİN ŞEHİDİMİZİ MEMLEKETİ ÇORUMA UĞURLADIK

AFRİN ŞEHİDİMİZİ MEMLEKETİ ÇORUMA UĞURLADIK
Son Güncelleme :

05 Şubat 2018 - 15:12

410 views
Suriye’nin Afrin bölgesinde barışı ve huzuru tesis etmek amacıyla düzenlenen Zeytin Dalı operasyonunda şehit olan Çorumlu Tank Uzman Onbaşı Halil İbrahim Aygül’ün naaşı uçakla Amasya Merzifon Havaalanı’na getirildi.
Bu kapsamda Şehidimizi karşılamak ve memleketine uğurlamak için düzenlenen törene Şehidimizin ailesinin yanı sıra Valimiz Dr. Osman VAROL, Çorum Valisi Necmeddin KILIÇ, Çorum Milletvekili Salim USLU, Tugay Komutanı Zafer Uğur, Amasya Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR, Merzifon Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE, Merzifon 5’nci Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğg. Özkan Edip AKGÜLAY, Merzifon Belediye Başkanı Alp KARGI, İl Jandarma Komutanı Selami Akşit, İl Emniyet Müdürü Fahri BULUT sivil ve askeri erkân ile vatandaşlar katıldı.
Törende Valimiz Dr. Osman VAROL, kahraman Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ise sabırlar diledi. Şehidimiz daha sonra uçaktan indirilerek tören mangası tarafından cenaze aracına konuldu ve konvoy eşliğinde memleketi Çorum’a gönderildi. Aziz Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.