12 EYLÜL TÜRK TARİHİNİN EN KARANLIK SAYFASI Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 22:23

12 EYLÜL TÜRK TARİHİNİN EN KARANLIK SAYFASI

12 EYLÜL TÜRK TARİHİNİN EN KARANLIK SAYFASI
Son Güncelleme :

12 Eylül 2019 - 18:12

377 views

12 Eylül, Milletimizin özgürlüğüne vurulmak istenen ne ilk ne de son darbedir. O gün ABD’nin çocukları kazanmış olduklarını düşünseler de, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin o veciz ifadesiyle belirttiği gibi 15 Temmuz’da gayri meşru çocukları kaybetmiştir.
Aziz Milletimiz canını ortaya koyarak darbecilere Vatanı teslim etmedi.
12 Eylül darbesinde saklanacak delik arayanlar 15Temmuz’da da saklanarak gerçek yüzlerini göstermiştir. Ülkücü irade, söz konusu devletin bekası olduğu sürece hiçbir kavgadan hiçbir cezadan kaçmamış ve sırf bu yüzden işkence görmüş çile çekmiştir. Türk Milliyetçiliğini yargılamaya ve sorgulamaya başlayanlar 12 Eylül darbesi ile milliyetçilerden intikam almaya çalışmıştır. Hayali suçlamalarla tabutluklarda işkence görmüş ülkücüler İlahi Kelimetullah davasının sancağını elinden düşürmemiş düşürmeyecektir. Yüce Allah böyle karanlık günleri ülkemize bir daha yaşatmasın.
Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve yüzlerce dava arkadaşımızın yargılandığı bu kara günde, idam sehpalarını tekmeleye tekmeleye aşmış bir hareketin kutlu mensuplarını rahmet ve şükranla anıyorum. 12 Eylül askeri darbesinde yargılanarak idam cezasına çarptırılan, bu güzel ülkenin geleceği uğruna, vatan uğruna, bayrak uğruna, din uğruna, devlet uğruna, inandığı ülküsü imanı uğruna, gözünü kırpmadan, bedel ödeyen Mustafa Pehlivanoğlu, Ahmet Kerse, Ali Bülent Okan, Cengiz Baktemur, Cevdet Karakaş, Fikri Arıkan, Halil Esendağ, İsmet Şahin, Selçuk Duracık başta olmak üzere şehadet şerbetini içmiş 5 bin ülkücü şehidimizi rahmetle minnetle anıyorum.
Ruhları Şad Mekanları cennet olsun.

MHP Amasya İl Başkanı
Erhan Demir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.